Spoštovani starši!

Obveščamo vas, da bo Vrtec Borisa Pečeta Maribor, s ponedeljkom, 8. 6. 2020, pričel obratovati v skladu s poslovnim časom posameznih enot (kot je obratoval tekom šolskega leta). Priporočila NIJZ so še vedno v veljavi, zato vas vljudno prosimo, da le-ta dosledno upoštevate.

Dežurstva po posameznih enotah bodo v istih igralnicah, kot so bila tekom leta, nato bodo otroci razporejeni v svoje matične igralnice.

V enoti Kamnica bo jutranje dežurstvo v RDEČI SOBI, otroke pa (kot doslej) strokovni delavki predate na terasi. V kolikor bodo otroci prišli v vrtec v času, ko so že združeni v matičnem oddelku, jih strokovni delavki prav tako predate na terasi pred matično igralnico. V ZELENI SOBI otroke še vedno predajate pri istem vhodu, kot ste ga koristili v času od 18. 5. 2020.

Na enoti Tomšičeva, bo popoldansko dežurstvo (v lepem vremenu), v atriju vrtca, v nasprotnem primeru pa v igralnici Pedenjped oziroma Sovica Oka.

Vljudno prosimo, da pri predaji in prevzemu otrok še vedno koristite najbližje vhode in se ne zadržujete na hodnikih ali ostalih površinah vrtca.

Strokovne delavke bodo poskrbele, da bodo otroci čim več časa preživeli na prostem, in sicer tudi v popoldanskem času.

 

Prijazen pozdrav in vse dobro!

 

Kolektiv Vrtca Borisa Pečeta Maribor

Dostopnost